Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolkar dağlarında kaybolan 2 kişiyi AFAD ekipleri buldu

        NİĞDE (İHA) - Bolkar dağlarında kaybolan 2 arkadaş 6 saat sonra AFAD ekipleri tarafından bulundu.

        Konya'nın Ereğli ilçesinden 5 kişilik arkadaş gurubu gezmek için Niğde'nin Kılan Köyü sınırlarında bulunan Bolkar Dağlarına motosikletle gezmeye geldi. Bir süre sonra gruptan 2 kişi ayrılarak kayboldu. Arkadaşları ikiliden uzun süre haber alamayan durumu yetkililere bildirdi.İhbar üzerine bölgeye giden AFAD ekibi, Ulukışla İlçesinin Kılan Köyü bölgesinde arama faaliyetlerine başladı.

        Ulaşıma elverişsiz ve zorlu arazi koşullarında gerçekleştirilen arama faaliyetleri sonucu kayıp 33 yaşındaki Ö.E.ve 32 yaşındaki M.G, Konya'nın Ereğli İlçesinin Söbiç Yaylasında yaklaşık 3300 rakımlı bölgede bir barakanın içerinde Niğde AFAD ekipleri tarafından bulundu. AFAD ekipleri kaybolan şahısları, yakınlarına teslim etti.

        (YE-SK)

        17.07.2017 15:51:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa