Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den Uğur Işılak konseri

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli'de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Uğur Işılak sahne aldı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin finalinde Uğur Işılak konseri düzenledi. 7'den 70'e binlerce vatandaş 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nı doldururken, program Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi ile başladı. Ardından sahneye çıkan Uğur Işılak, sevilen şarkılarını Denizlililer için söyledi. Denizlililere seslenen ünlü sanatçı Işılak, organizasyonu gerçekleştiren ve 15 Temmuz'un Denizli'de bu kadar muhteşem bir şekilde idrak edilmesine vesile olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ettiğini söyledi. Işılak, "15 Temmuz bir milletin zaferi, bir liderin zaferi ama aynı zamanda 81 vilayetimizde bütün şehirlerimizi yöneten belediye başkanlarımızın bir zaferi. Yöneticilerimizin bir zaferi, duyarlı emniyet amirlerimizin müdürlerimizin bir zaferidir" dedi.

        "Kendimize hesap veremezdik, aynaya bile bakamazdık"

        Denizli'ye konser vermeye gelen ünlü sanatçı Işılak'a teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, "Bir yıl önce, ülkemi paramparça etmek bayrağımızı indirmek ezanlarımızı susturmak için içerideki maşalar ile dışarıdaki güçler el birliği yaptı ve ülkemize saldırıya geçtiler. Ama başta Sayın Cumhurbaşkanımız o dirayeti ile güveni ile size olan sevgisi ve sizin de ona güveniniz ile meydanlara çıktık ve bir zafer yazıldı." Bu zaferi yazanın millet olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bizleri de Allah'ım o gün çok şükür mahcup etmedi, başımızı öne eğdirmedi. Bizim yükümüz daha da ağırdı. Çünkü sizlerin emanetini taşıyorduk. O bilinçle hareket etmemiz gerekiyordu. Biz, 'biz' değildik, sizin iradenizdik. Şükürler olsun o emaneti sapasağlam bugünlere taşıdık. Aksi bir durum olsaydı kendimize hesap veremezdik, aynaya bile bakamazdık" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        17.07.2017 15:36:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa