Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aziz Milletimizin iradesi yine meydanlardaydı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletin kazandığı zaferin birinci yıl dönümünde Gaziantepliler Demokrasi Meydanında dosta düşmana karşı birlik mesajı verirken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, nöbetin son anına kadar vatandaşları yalnız bırakmadı.

        Hain kalkışmaya karşı alınan zaferin yıl dönümünde Demokrasi Meydanı'na gelen binlerce vatandaş Demokrasi Nöbetine katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla Demokrasi Meydanı'na gelen binlerce vatandaş, Milli İrade Nöbetine destek verdi. Vatandaşlar FETÖ'yü lanetleyen pankartlar açtı. 15 Temmuz şehitlerinin isimleri okunurken duygu dolu anlar yaşandı. Birlik ve beraberliğin yoğun bir şekilde yaşandığı o anlarda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşananlar ve 27 günlük nöbetle ilgili sohbetler ettiler.

        Hesap zamanı

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hain kalkışmaya karşı verilen mücadelede bir yılı doldurduklarını ve hainlerden hesap sorulduğunu belirterek, "15 Temmuz hain darbe girişimine karşı aziz milletimizin göstermiş olduğu kahramanca mücadelenin birinci yıl dönümünde milletimizle birlikte meydanlardaydık. FETÖ'cü hainlerin, teşebbüs ettikleri darbe girişimi hem bir yıl önce hem de bu yıl halkımızın meydanlara inmesi ve darbecilerin her tülü silahlarına karşı imanlı göğüslerini siper etmesiyle bertaraf edildi. Şu anda hesap zamanı. Hainlerden hesap soruluyor. Bu milleti bölmeye parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecek. FETÖ ve PKK gibi örgütlerin hepsi birer maşa. Arkasında adı büyük kendi küçük güçler var. Onlar gerek Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de ve 15 Temmuz 2016'da gerekli cevabı aldılar. 1000 yıldan bu yana bu toprakları vatan yapan milletimiz, üç beş çapulcuya burayı teslim etmez. İnşallah kıyamete kadar bu topraklarda birlik ve beraberlik içerisinde, güçlü bir şekilde var olmaya devam edeceğiz" dedi.

        Şahinbey Belediyesi Mehteran Takımı Cumartesi ve Pazar günü Demokrasi Meydanı'na gelen binlerce kişiyi çaldıkları mehter marşları ile coşturdu. Şahinbey Belediyesi 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletin kazandığı zaferin birinci yıl dönümünde tutulan nöbet boyunca tişört, bayrak, yemek, helva, simit, meyve suyu, çay, ayran ve su dağıtımı gerçekleştirdi.

        (SD-Y)

        17.07.2017 15:22:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa