Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bigadiç'te, mezarlıkların temizliğini kadınlar yapıyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, Belediye, mezarlıkların bakımına özen gösterirken, mezarlıkların temizliğinde kadınlar görevlendirildi. Balıkesir İş-Kur İl Müdürlüğünün işe aldığı 40 kadından bir bölümü mezarlıkların temizliğini yapmaya başladı.

        Belediye bünyesinde çalışan kadınlar, kırsal mahalle mezarlıklarının da bakımını da üstlenirlerken, çalışmaları ile takdir topladı. İlçedeki eski merkez mezarlığının temizliğini yapan Safiye Berberoğlu, Aysel Temre ve Hatice Çelik, işlerini severek yaptıklarını söylediler. Belediye de park ve bahçe işlerinde görev aldıklarını anlatan Safiye Berberoğlu. "İş-Kur vasıtasıyla geçici de olsa iş bulmanın sevincini yaşıyoruz. Park ve bahçe işlerinde çalışmanın yanı sıra, mezarlıkların temizliğini yapıyoruz. Mezarlıkları bayram öncesi temizledik. Şimdi gene temizlik yaparken, çiçeklerin çapasını ve sulamasını yaptık. İşimizi severek yapıyoruz" dedi. Belediye Başkanı İsmail Avcu' kadınların çalışmalarından çok memnun olduklarını kaydetti.

        (FT-EME)

        17.07.2017 14:33:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa