Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erbaa Cumhuriyet Meydanında yenileme çalışması

        (Fotoğraflı)

        Şaban Konyar

        TOKAT (İHA) - Erbaa Belediyesi Cumhuriyet Meydanı'nın yenilenmesi için çalışma başlattı.

        Erbaa Belediyesi tarafından başlatılan 'Meydan Erbaa Projesi' kapsamında altyapı ve üstyapısıyla yenilenen Hükümet, Vali Recep Yazıcıoğlu, Vali Şerif Yılmaz ve İstiklal Caddeleri çalışma kapsamında trafiğe kapatılarak yayalaştırıldı. Yeni bir görünüme kavuşan caddelerdeki çalışmaların büyük bölümü tamamlandı. Buradaki çalışmaların ardından aynı proje kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nın yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

        Proje kapsamında Cumhuriyet Meydanı yenilemek için çalışmalara başladıklarını kaydeden Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım,"Ara çarşılardaki çalışmalarımızın büyük bölümünü tamamladık. Şuanda ışıklandırmaların yerleştirilmesi çevre düzenlemeleri yapılıyor. Bu çalışmalarda kısa süre içerisinde tamamlanmış olacak. Diğer taraftan aynı proje kapsamında Cumhuriyet Meydanını yenilemek için çalışmalara başladık. Cumhuriyet Meydanında kuru havuz, küçük süs havuzları, yeni ışıklandırmalar, peyzaj çalışmaları yapılacak. Geçen yıl yapımını tamamladığımız Gazi Bulvarı ile bu çalışmalar bir bütünlük içinde olacak. Tamamlandığında Erbaa'nın çehresini değiştirecek bir projeyi gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimize 2014 yılında söz verdiğimiz bütün projeleri teker teker hayata geçiriyoruz." dedi.

        (UY-Y-)

        17.07.2017 14:29:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa