Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tut ilçesinde 15 Temmuz coşkusu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Tut ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen programa yüzlerce kişi katıldı.

        Programda ellerinde Türk bayrakları ile 15 Temmuz Şehitlerini anan protokol üyeleri ve ilçe halkı, 15 Temmuz Destanı yeniden yaşattı. Tut Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Cemal Avcı başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar meydanlara adeta akın etti. Tut Kaymakamı Mehmet Aksu, gecede yaptığı konuşmada 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen hain kalkışmaya Türk milletinin en güzel cevabı verdiğini vurguladı. Bir Destan yazdığını dile getiren Kaymakam Aksu, Türk milletinin milli iradesine sahip çıktığını ve bundan sonra da sahip çıkacağını ifade ederek şehit yakınları ve gazilerin de katıldığı program ilçede sabaha kadar devam etti.

        (CK-SD-Y)

        16.07.2017 15:58:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa