Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düğünden çıkıp nöbete geldiler

        (Fotoğraflı)

        Aydemir Kadıoğlu - Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Sivas'ta düğün tarihlerini 15 temmuz olarak belirleyen bir çift düğün salonundan çıkıp anma programına katıldı.

        Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti öncesinde düğünleri olan Şafak-Hilal Tüylü çifti, gelinlik ve damatlığını çıkarmadan meydana gelerek nöbete katıldı.

        Damat Şafak Tüylü bunun planını daha önceden yaptıklarını belirterek, "Geçen sene bu zaman halkımız kazandı, bugün de biz kazandık bekarlığa veda ettik. Bilerek geldik zaten bunu planlamıştık, çok şükür nasip de oldu" dedi.

        Gelin Hilal Tüylü ise "Bugün halkımızın unutmayıp toplanacağını bildiğimiz için özellikle bugünü seçtik. Çocuklarımız da ileride hem anne-babalarının evlilik yıl dönümü olarak bilecek hem de halkımızın kazandığı büyük bir zafer olarak bilecek. Bilinçli seçtik hem mutluyuz hem de gururluyuz" diye konuştu

        Çiftin sabaha kadar nöbet tutacakları öğrenildi.

        (AK-ÖK-Y)

        16.07.2017 02:27:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa