Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit ailelerine ziyaret

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Altınova'da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününde şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirildi.

        Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Jale Onur, Altınovalı şehit ailelerini ziyaret ederek, evlerine konuk oldu.

        Kaymakam Engin ve beraberindekiler, vatan savunmasına canını feda eden şehitlerin aileleri Selahattin Akyel, Servet Gündüz, Hatice Şafak ve Hünkar Kıldız'ı evlerinde ziyaret etti. Kaymakam Engin ziyarette, "Vatan için canını feda eden şehitlerimizin aziz hatıralarını bu vesile ile bir kez daha yâd ediyor, değerli ailelerine minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi. Başkan Oral da her fırsatta şehit aileleri ile bir araya geldiklerini ifade etti.

        (MM-MŞ)

        15.07.2017 19:13:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa