Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınova'da 15 Temmuz konvoyu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Yalova'nın Altınova ilçesinde, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle, 250 araçlık konvoy düzenlendi. 5 kilometreyi bulan konvoya vatandaşlar büyük destek verdi.

        Toplu taşıma, servis araçları, kamyoncular kooperatifleri, taksiciler ve vatandaşların katılımıyla yaklaşık 250 araçlık konvoy oluşturuldu. Türk bayraklarıyla süslenen araçlar, Altınova ilçe merkezinde toplanarak, İzmit-Yalova yolu üzerinden ilçedeki belde merkezilerini dolaştı. 5 kilometrelik konvoydaki sürücüler, yol boyunca korna çalarak teröre tepkilerini gösterdi.

        Konvoyun ardından basın açıklaması yapan kooperatif yöneticileri, "15 Temmuz darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız. Söz konusu vatansa bizim için gerisi teferruattır. 15 Temmuz'da vatanı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. 15 Temmuz darbe girişiminde demokrasisine sahip çıkan halkımızla gurur duyuyoruz. Rabbim inşallah bir daha tekrarını yaşatmasın. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder saygılarımızı sunarız" denildi.

        Basın açıklamasına Altınova Kaymakamı Zefer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Emniyet Amiri Abdullah Özaydın, belediye meclis üyeleri, kooperatif başkanları ve şoförler katıldı.

        (MM-MŞ)

        15.07.2017 18:03:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa