Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sason'un en yüksek dağına Türk bayrağı dikildi

        - 15 Temmuz şehitleri anısına ilçenin en yüksek dağına Türk bayrağı çekildi

        (Fotoğraflı)

        Sayım Özmen

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Sason ilçesinde bir grup gönüllü genç ilçeden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Garrame Dağı'na 15 Temmuz şehitleri anısına Türk Bayrağı dikti.

        Dokuz metrelik Türk bayrağını Zeytinburnu Ak Parti Belediye Başkanı Murat Aydın'ın destekleri ile aldıklarını dile getiren gençlerden Bayram Soysal; "Araç yolu kapalı olduğu için büyük zorluklarla bayrağı buraya çıkardık. Yaklaşık 400 kilogramlık malzememizi 5 kilometre sırtımızda taşıdık. Sabahtan beri uğraştığımız bu bayrak mücadelesini bitirmiş olup Türk bayrağımızı dikmiş olduk. Bu bayrağımızı bütün 15 Temmuz şehitlerine armağan ediyoruz. Sason Kaymakamı Ökkeş Beyaz'a ve bize bu 9 metrelik Türk bayrağını verenlere teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman devletimizin yanındayız, hiçbir vatan haini bu dağlarda rahat rahat gezemez. Bayrağımızı diktiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

        (SÖ-AKK-Y)

        15.07.2017 13:39:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa