Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Niğde teşkilatı 15 Temmuz şehitleri anısına çelenk bıraktılar

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Teşkilatı 15 Temmuz Şehitleri anısına Atatürk büstüne"249 şehit ve gazilerimiz anısına" yazılı çelenk bıraktı.

        CHP Niğde İl Teşkilatının katıldığı çelenk sunma programında konuşan Niğde CHP Niğde İl başkanı Erhan Adem, "Bugün 15 Temmuz hain darbenin olduğu gün. Biz yıllardır F tipi yapılanması olarak bahsettik ama bazı kişiler tarafından hesaba alınmadı" dedi.

        Başkan Adem, ''Tüm olaylarını bilmemize ve anlatmamıza rağmen haksızlıkların, hukuksuzlukların olduğunu anlatmamıza rağmen F Tipi yapılanmanın önü açıldı.

        Daha sonra bu sözleri söylediklerimizde bizleri farklı bir dünyada yaşıyormuş gibi algıladılar. Halbuki biz bugüne kadar doğruları söyledik. 15 Temmuz gecesi de hainlerin yaptığı darbede bu gerçeği herkesin görmesi sağlanmış oldu. Bizler dün oluğu gibi bugünde F Tipi terör örgütü ile her koşulda mücadele etmeye devam ediyoruz. Biz bu olayın tamamen bitmesi içinde siyasi ayaklarının da açığa çıkarılmasını istiyoruz. Korunan siyasetçilerinde korunmamasını istiyoruz.'' diye konuştu.

        (MB-YE-SK)

        15.07.2017 13:10:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa