Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altınok, '15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız'

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'de, AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1'nci yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Başkan Altınok açıklamasında, "15 Temmuz Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti devleti için bir tarihtir" dedi.

        AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1'nci yıldönümü dolayısıyla yazılı olarak basın açıklaması yaptı. Açıklamasında, 15 Temmuz Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti devleti için bir tarihtir' diyen Bu millet, '15 Temmuz akşamı Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla tek millet, tek vatan, tek bayrak ve tek devlet diyerek vatanı savuma adına canlarını ortaya koy muş,FETÖ'nün teröristleri tarafından kullanılan tankların önüne yatmış, Şehitler Köprüsünde bağrını açıp elinde Türk Bayrağı ile eli silahlı teröristlere meydan okumuştur. Bundan sonra hiçbir şey 15 Temmuz öncesi gibi olmayacaktır. İster F-16 olsun ister silah yağdıran helikopterler olsun.Demokrasi ve vatan söz konusuysa bizleri Türk Milleti'ni şahadete yürümekten kimse alıkoyamaz.Türk Milleti bir daha 27 Mayıs, 12 Eylül darbesi, 28 Şubat müdahalesinin mahkumiyetini yaşayan millet olmayacaktır. Menderes'in darağacında son nefesini vermesi utancını milletimiz bir daha yaşamayacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettikleri gibi '15 Temmuz bizim yeni Çanakkale'mizdir, yeni Sakarya'mızdır' ve sonsuza dek hep böyle anılacaktır.Bize düşen, bu dünyada imtihanımızı şehitlerimize layık olacak şekilde vermeye çalışmaktır. Biliyoruz ki; o gece üniforma giymiş teröristler, asla askerine 'Mehmet' diyen milletimizin TSK askeri değildir.Aklını, bedenini, ahlakını terörist başı FETÖ'ye kiraya vermiş alçaklardır, hainlerdir. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz gecesi şehit düşen vatanseverlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.Tedavileri halen süren gazilerimize yüce rabbimden şifa diliyorum.Şehitlerimizin kıymetli yakınları, değerli gazilerimi sonsuz sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklıyorum" şeklinde konuştu.

        (GD)

        14.07.2017 21:56:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa