Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Zolan: " Denizli, darbe teşebbüsünde şer odaklarına karşı dimdik durmuştur"

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hep birlikte Türkiye olunduğunu, milletin bir kez daha destan yazdığını söyledi. Karanlık gecede 249 şehit ve 2193 gazi verdiğini anlatan Başkan Zolan, "Ülkemizdeki hür demokrasi düzenine, temel hak ve hürriyetlere yönelik 15 Temmuz 2016 Silahlı Darbe Teşebbüsü, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti, Hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine sahip çıkmasıyla bertaraf edildi. Denizlililer olarak, 15 Temmuz gecesi bizler de vatan haini FETÖ'ye karşı tek ses tek yürek olup, şer odaklarına karşı dimdik durduk. Yüreğimizdeki vatan aşkı ile darbenin ilk dakikalarında sokaklara çıkıp, cadde ve meydanları hainlere teslim etmedik" dedi.

        Çardak Havalimanında bir destanın yazıldığını belirten Başkan Zolan, "Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Denizli'mizde de vatanın ve bayrağın bağımsızlığını koruma adına tarihi destanlar yazıldı. Vatansever kardeşlerimizle birlikte 550 darbeci komandonun Çardak Havalimanı'ndan Ankara'ya ulaşmasına izin vermeyerek cuntacıların darbe planlarını alt üst ettik. Milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, 15 Temmuz'da bu kutsal vatan için kanını döken aziz şehitlerimizi ve ülkemizin bekası için kanını döken tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" diye konuştu.

        (MT-

        14.07.2017 15:58:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa