Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uslu: "Çanakkale'de Seyit Onbaşı, 15 Temmuz'da Ömer Halis ruhu'

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Boğazı'nda araç ve yolcu taşımacılığı yapan GESTAŞ'ın Genel Müdürü Volkan Uslu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

        Genel Müdür Uslu, yayınladığı mesajında, "15 Temmuz gecesinin karanlığında bir ışık gibi parlayan aziz şehitlerimize rahmetle anıyorum. Milletimiz, hain darbe girişimine karşı 15 Temmuz gecesi, Çanakkale ruhunun ölmediğini, bilakis vatan söz konusu olduğunda bu milletin her bir ferdinin tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi tereddüt etmeden canını ortaya koyabileceğini dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz akşamı Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türk siyasi tarihinde eşi benzeri görülmemiş büyüklükte bir hain saldırıya maruz kalmıştır. Dünya tarihinde bir ilki yaşatarak darbecilere darbe yapan büyük Türk Milletinin önünde saygıyla eğiliyorum. Düşmanın harp sahasında bile yapmadığı yapamadığı alçaklığı bu asker görünümlü üç beş vatan haini, aziz milletimize reva görmüştür. Milletimiz o gece kanlı senaryolara geçit vermedi. FETÖ darbe girişiminde karanlık güçlerin amaçları, iç savaşı başlatarak ülkeyi parçalamaktı. Ancak bizi bölmek isterken birbirimize kenetlediler. Hep birlikte topyekun bu vatana sahip çıkarak, bu milletin gücünü dünyaya gösterdik. Bu ruhun ete kemiğe bürünmüş adı Çanakkale'de Seyit Onbaşı,15 Temmuz'da ise Ömer Halisdemir'dir. Millet ve devlet olarak şehitlerimizin aziz hatıralarına, geride bıraktıkları emanetlere sahip çıkıp dualarımızı eksik etmeyerek 15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşatacağız" ifadelerine yer verdi.

        (UYC-MŞ)

        14.07.2017 14:59:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa