Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'da 800 araçlık demokrasi konvoyu

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Serkan Yılmaz

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Daday ilçesinde 10 kilometre uzunluğunda 800 araçtan oluşan demokrasi konvoyu düzenlendi.

        15 Temmuz 2016 yılında FETÖ'nün darbe girişiminin yıl dönümünde hain kalkışmaya bir kez daha tepki göstermek için Daday Kaymakamlığı ile Daday Belediye Başkanlığı tarafından demokrasi konvoyu düzenlendi. İlçe nüfusunun 3 bin olduğu Daday'da konvoya yaklaşık 10 kilometre uzunluğunda 800 araç katıldı.

        Daday Kaymakamlığı ile Daday Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen demokrasi konvoyuna ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarla Orman İşletme Müdürlüğü, toplu taşıma araçları servisçiler ve kamyoncular, taksiciler ve vatandaşların iştirak etti. Yaklaşık 800 konvoyun uzunluğu 10 kilometreyi buldu. Türk Bayraklarıyla süslenen araçlar, eski Daday Devlet Hastanesi önünde toplanarak çarşı merkezinden korna çalarak geçtiler. Yaklaşık 10 kilometrelik konvoyda sürücüler, yol boyunca korna çalarak teröre tepki gösterdiler. Sürücüler, çarşı meydanında yavaşlayarak korna seslerini arttırdı. Sarıçam Köyü mevkiine kadar devam eden konvoy, dönüşte çarşı merkezinde son buldu. Burada toplanan protokol üyeleri ve vatandaşlar, Daday İlçe Müftüsü İsmail Çakır tarafından şehitlerin ruhuna ve vatanın bölünmez bütünlüğü için dua ettiler.

        (Vİ-

        14.07.2017 12:49:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa