Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yılmaz: "Tankların üzerine çıkarak darbecilere müdahale ettim"

        (Fotoğraflı)

        Kasım Karadağ

        OSMANİYE (İHA) - 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gazi olan Adnan Yılmaz, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun'a 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatırken "Tankların üzerine çıkarak darbecilere müdahale ettim" dedi.

        Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gazi Adnan Yılmaz'ı Toprakkale ilçesindeki evinde ziyaret etti.

        Ziyarette, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatan Yılmaz, olayın gerçekleştiği gece Ankara Sıhhiye Meydanı'nda tankların üzerine çıkarak darbecilere müdahale ederken dengesini kaybettiğini ve yere düştüğünü söyledi. Yılmaz daha sonra yoldan geçen bir aracın ayağının üzerinde geçmesi nedeniyle yaralandığını anlattı.

        Vali Coşkun ise, "Gazilerimiz, hain darbe girişimi sırasında devletimize, milletimize, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak için Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokaklara çıkmış ve büyük bir kahramanlık göstermişlerdir. Şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

        Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyaretlerinin sonunda "Sizler vatanımız, Kur'anı Kerim ve bayrağımız için canlarınızı ortaya koydunuz. Sizlere minnettarız" diyerek gazi Yılmaz'a Kur'anı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

        Ziyarette Toprakkale Kaymakam Vekili Muammer Balcı, Emniyet Amiri Vekili Zafer Maraşlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun da hazır bulundu.

        (RES-Y)

        14.07.2017 12:45:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa