Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karataş: "Ekonomimiz güçlü olursa bizler de güçlü oluruz"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, "Ekonomik olarak güçlü bir ilçeyiz. Fatsa ilçemiz, vergi ödemelerinde de 11 ilden daha fazla vergi ödeyerek öne çıkmıştır" dedi.

        FATSO Başkanı Tayfun Karataş yaptığı açıklamada, "Ekonomik olarak güçlü bir ilçeyiz. 2016 yılında yaşanan olaylar göz önünde bulunduğunda bile ülkenin ekonomik ortalamasına göre yüksek oranlarda Fatsa ekonomik olarak güçlülüğünü gösterdi. Fatsa ilçemizde 2016 yılında toplamda 125 milyon TL vergi ödendi. Kumru, Korgan, Çamaş, Çatalpınar, Aybastı ve Kabataş ilçeleri ile birlikte toplamda 185 milyon TL vergi ödemesi gerçekleşti. Bu durumda Türkiye genelinde 11 ilden daha fazla vergi ödemiş illerin önüne geçtiğimizi gösteriyor. Ticari potansiyeli yüksek bir ilçemiz var, ticaretimizin daha iyi olması için çalışıyoruz. Ekonomimiz güçlü olursa bizler de güçlü oluruz. Devletine, milletine bağlı kişilerden oluşan bir toplumdan oluşuyor Fatsa ve bölgesindeki kişiler" diye konuştu.

        Bu yıl fındığın bahçelerde çok görüldüğünü belirten Karataş, "Her bölgede mahsul kendini bolca gösterdi. İnşallah bunun yansıması tüm Ordu ilimize ekonomik olarak iyi olur. Üreticiler kazanırsa esnaflarımıza da bu durum fazlasıyla yansır ve ekonomik bir hareketlilik olur. Ağustos ayında fındık ayında bir durgunluk olacak fakat eylül ayında piyasaya girdiğinde fındık paraları herkes çok sevinecektir. Esnaflarımızın ekonomik olarak büyümesi bizim için de sevindiricidir" şeklinde konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        14.07.2017 12:34:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa