Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TGF 53. Başkanlar Konseyi Toplantısı yarın başlıyor

        ADANA (İHA) - TGF 53. Başkanlar Konseyi Toplantısı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde 14-16 Temmuz tarihlerinde Adana'da yapılacak.

        Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF), Anadolu basınının bir araya gelmesini sağlayan geleneksel Başkanlar Konseyi toplantılarının 53'üncüsü yarın Adana'da start alıyor.

        Büyük Sürmeli Oteli'nde, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan organizasyona ülke genelinden, 150'ye yakın katılımın olacağı belirtilirken, gazeteciler mesleki sorunlarını tartışıp, çözüm yolları arayacaklar.

        16 Temmuz Pazar Günü'ne kadar devam edecek etkinlikte Adana ve çevresindeki tarihi ve turistik bölgelere de kültür gezisi düzenlenecek.

        Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, faaliyet kapsamında TGF Yönetim Kurulu Toplantısı ile Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Yönetim Kurulu toplantılarının da yapılacağını belirterek, "Üç gün sürecek organizasyonumuzda bölgemizde tam anlamıyla bir Anadolu rüzgarı esecek. Meslektaşlarımızın gazetecilikle ilgili sorunlarını da konuşup değerlendirebileceği fırsatın da olacağı faaliyetimizin verimli geçeceğine ve yararlı sonuçlar ortaya çıkaracağına gönülden inanıyorum" dedi.

        TGF 53. Başkanlar Konseyi Etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili olarak bir Basın Sergisi izlenime açılırken, Ceyhan Gazeteciler Cemiyet binasının açılış töreni de gerçekleştirilecek.

        (ELF-Y)

        13.07.2017 15:57:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa