Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı 1970 Spor Başkanı Yıldırım: "Bu yıl hedeflerimiz büyüktür"

        (Fotoğraflı)

        AĞRI (İHA) - Ağrı 1970 Spor kulübü Başkanı Yıldırım, önümüzdeki sezon hedeflerinin 3.Lig olduğunu bu nedenle kadronun profesyonelleştiğini söyledi.

        Ağrı'da spor faaliyetlerine ilk olarak amatör ligde Murat Gençlik Spor ile başladığını belirten Başkan Yıldırım, daha sonra Ağrı futbolunun büyük bir eksiklik içerisinde olduğunu fark ettiğini ifade etti. Yıldırım, "Ağrı'da spora fazla önemin verilmediğini anladım. Biz geçen yıl Bölgesel Amatör Ligini (BAL), Patnos'tan devralarak bu işe başladık. İlk senemizde baktım, Ağrı'da çevre gittikçe bozuluyor. İnsanların yapabileceği tek şeyin spor olduğunu fark ettim, bu işe ilk başlarken de bizim mahallede semt pazarında bir gencin bali içerken gördüğümden dolayı bu kişiye aylık 300 lira para vereyim de bu işi bırak dercesine işe başladım. Baktım ki bir kişiye 300 lira vererek bu işin bir süre böyle gideceğine inanmadım. Bu insanlar kötü alışkanlıklara başlamadan bunun nasıl önüne geçebiliriz hesabı içerisinde spora atıldım" dedi

        Gençlerin kötü alışkanlıklara hiç başlamadan onları kurtarmak için çaba sarf ettiğini anlatan Başkan Yıldırım, "Dedim ki bu gençleri kötü alışkanlıklara hiç başlamadan alalım sporla eğitelim, sporla eğitelim derken sadece sahada futbol oynamak değil, bunların okulları ile de ilgilendik, bunların kötü alışkanlıkları olanı özellikle engellemek için çaba sarf ettik. Seminerler, toplantılar yaptık, en büyük amacım spora giderken bu kötü alışkanlıkları gidermekti. Spora girdim, sonra spor bir bağımlılık oldu. Spora girerken madde bağımlılarını kurtarayım derken biz sporun bağımlısı olduk, içinden çıkamadık. Takım olarak daha da büyüyelim dedik, geçen yıl büyük bir çaba sarf ettik. ilk yılımızda tecrübesizdik, bunun haricinde iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Ağrı'ya bir şeyler kazandırdığımıza inanıyorum. Bu yıl daha profesyonel bir yapıya girdik. Burada sadece bu gençleri koruma amacı için spora girdim. Sporu sevdim bir bağımlısı oldum, Ağrı Spor'da biz 17 sene önceki özlemi yaşatacağımıza inandığımız için bu işe soyuldum. İnşallah bu yıl hedeflerimiz büyüktür" şeklinde konuştu.

        (AS-AA-Y)

        13.07.2017 15:29:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa