Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz şehidi Yasin Yılmaz, kabri başında anıldı

        (Fotoğraflı)

        Muammer Yıldız

        YOZGAT (İHA) - 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında, Ankara Kazan'da bulunan Akıncı 4. Ana Jet Üssü Komutanlığına açılan ateş sonucu şehit olan Yasin Yılmaz, Akdağmadeni ilçesine bağlı Oluközü Beldesinde bulunan kabri başında dualarla anıldı.

        15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Ankara Kazan'da bulunan Akıncı 4. Ana Jet Üssü Komutanlığından şehit düşen Yasin Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kabri başında anıldı. Anma programına Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, İlçe Kaymakam Vekili Murat Kaplay, AK Parti İlçe Başkanı Önder Gürel katıldı.

        15 Temmuz vesilesiyle, vatan için canını ortaya koyan kahramanları minnetle andıklarını belirten Belediye Başkanı Suphi Daştan, "Unutmayalım ki bugünkü birliğimizi o gün kahramanca meydanlara çıkan şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu vatan sahipsiz değildir. Şehit kanı ile yoğrulmuş topraklarda yaşıyoruz. İhanet çetelerini ve maşalarını bir kez daha lanetle kınıyoruz. Bu millet asaletini, birliğini ve berberliğini korudukça ülkemizin bayrağı asla yere düşmeyecektir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara'da en önemli noktalardan birisi olan Kazan'da bulunan Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda hainlere karşı duran hemşerimiz Yasin Yılmaz'ı rahmetle anıyoruz" dedi.

        (MY-BMG-UY-Y-)

        13.07.2017 14:57:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa