Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Uzun'un 15 Temmuz mesajı

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü sebebiyle mesaj yayımladı.

        Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bundan bir yıl önce bu topraklarda, tarihe bir kahramanlık destanı olarak yazılan şanlı bir istiklal mücadelesi daha verildi. Devlet ve toplum içinde gizli ve sinsi bir biçimde örgütlenen Fetullahçı Terör Örgütü tarihimizin en kanlı darbe girişimde bulundu. Ancak, Milletimiz 15 Temmuz 2016 gecesinde sokaklara ve meydanlara inerek imanından aldığı güç ve çıplak elleriyle namlulara, tanklara, helikopterlere, uçaklara karşı durarak bu oyunu bozmuştur. 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanımızın olağanüstü kararlı duruşu ve liderliği etrafında kenetlenen Milletimiz, sadece şanlı bir zaferi değil, aynı zamanda geleceğini de kazanmıştır. Bu duygularla, başta 15 Temmuz kahramanlarımız olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

        (AY-AY-Y)

        13.07.2017 14:49:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa