Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'daki STK'lar 15 Temmuz için ortak açıklama yaptılar

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Trabzon'daki sivil toplum kuruluşları temsilcileri, 15 Temmuz darbe girişimimin yıldönümü nedeniyle Türkiye'deki 81 ille aynı anda "15 Temmuz'u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Gücümüz Milli İrade, hedefimiz Büyük Türkiye" başlıklı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

        Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen basın açıklamasına, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Eyyüp Ergan, Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zuhal Akyüzlü, Of TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Kara, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, Trabzon Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar, Kamu-Sen İl Temsilcisi Coşkun Dilber, Türk-İş İl Temsilcisi Gökhan Gedikli, Hak-İş İl Temsilcisi İhsan Bülbül ve ilgili kurumların yöneticileri katıldı.

        TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren'in, ülkenin bir daha 15 Temmuz ve benzeri olayları yaşamamasını dilediği açılış konuşmasının ardından, tüm Türkiye ile aynı anda ortak basın bildirisi metnini Trabzon'daki STK'lar adına Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Kara okudu.

        Ankara'da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun okuduğu ortak metnin ardından aralarında Trabzon'un da bulunduğu 7 ille canlı bağlantı gerçekleştirildi. Trabzon'a yapılan bağlantıda konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Kara, "Trabzon'daki STK başkanlarımızla bir arada ortak metnimizi biraz önce okuduk. Trabzon insanı her zaman 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır" düsturuyla hareket etmiş ve bundan sonra da etmeye devam edecektir. Trabzonlular hain darbe girişimi fark edildiği ilk anda, en hızlı tepkiyi vermiş ve meydanları doldurmuştur. İnsanımız bir daha mertliğini, zalime karşı sertliğini ve vatanseverliğini göstermiştir. Herkes şunu iyi bilmelidir ki; Karadenizliler 80 milyon vatan evladı gibi kanının son damlasına kadar vatan nöbetinde olmuştur ve bundan sonra da olacaktır. Biz burada olduğumuz müddetçe vatan hainlerine asla geçit verilmeyecektir. Bütün çabamız bu ülke ve bu millet içindir. İnşallah büyük yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Bütün Trabzonlu hemşerilerimizin selam ve saygılarını iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

        (BK-ÖS-Y)

        13.07.2017 13:59:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa