Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa ve Şırnaklı gençler Trabzon'daki kampta buluştu

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organize ettiği Anadolu'nun Değerleri Kampı devam ediyor. Trabzon'un Düzköy İlçesindeki Doğu Karadeniz Gençlik Kampının 4.'cü dönem ziyaretçileri, Şanlıurfa ve Şırnak'lı gençler oldu.

        4 gün boyunca Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerini gezen 110 genç, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kamp bölgesinde yaptıkları çeşitli etkinliklerle unutulmaz günler yaşadı. Şenol Güneş Kompleksini gezen gençler, Uzungöl'de de keyifli anlar geçirdi. Güneydoğu'dan gelen gençler, özellikle yörenin muhteşem doğasına hayran kaldıklarını belirtirken, kamp boyunca el sanatları, matrak, traking, halk oyunları, drama, paintball, futbol, mini golf ve basketbol gibi etkinliklerin yanı sıra manevi eğitim seminerlere katıldılar. Şanlıurfa ve Şırnaklı gençler, düzenlenen gecede şarkılar eşliğinde yakılan kamp ateşi ile uğurlandı.

        Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bakanlığın organize ettiği "Anadolu'nun Değerleri Kampı" kapsamında şehre gelen gençleri ağırlamaktan mutluluk duydukların söyledi. Öztürk, "Şırnak ve Şanlıurfa'dan gelen misafirlerimize şehrimizi tanıtmak ve gönül köprüsü oluşturmak anlamında çok önemsediğimiz bu etkinliğe, bundan sonra başka yörelerden gençleri misafir ederek sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

        (OK-ÖS-Y)

        13.07.2017 13:15:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa