Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Tutulmaz, Kaymakam Eskin'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Kuzu

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile Afyonkarahisar Valiliğine atanan Vali Mustafa Tutulmaz Bolvadin ilçesine bir ziyaret gerçekleştirerek ilçe protokol üyeleri ile bir araya geldi.

        İlçe ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Emirdağ ilçesine yapan Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyet ardından Bolvadin ilçesine geçere Bolvadin Kaymakamı Kenan Eskin'i ziyaret etti. Vali Tutulmaz'ı,

        Kaymakam Eskin'in yanı sıra Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İl Genel Meclis Üyeleri ile daire müdürleri karşıladı. Daire müdürleri ve protokol ile tek tek tanışan Vali Tutulmaz, daha sonra konferans salonuna geçti ve Kaymakam Eskin'den ilçenin genel durumu, yürütülen projeler ve ilçenin ekonomik yapısı hakkında geniş kapsamlı brifing aldı.

        Vali Tutulmaz'a ziyareti sırasında İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici ve daire müdürleri de eşlik etti.

        (MK-GC-

        12.07.2017 17:27:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa