Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düziçi'nde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi

        - Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Kasım Karadağ

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

        Etkinlikler Çamiçi Mezarlığında bulunan Düziçi Şehitliği'nin ziyaret edilmesi ile başladı.

        Ziyarette şehitler ve ebediyete intikal eden gazilerin kabirlerine karanfiller bırakılırken Kur-an'ı Kerim okunup dualar edildi.

        Düziçi Kaymakamlığı tarafından Hacılar Merkez Camisinde Mevlidi Şerif okutuldu ve akabinde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

        Etkinlik kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Şehit Ahmet Metlioğlu ile Yarbaşı Beldesinde ikamet eden Şehit Mustafa Can'ın aileleri ziyaret edildi. Çok sıcak bir ortamda geçen ziyarette şehitler ve ebediyete intikal eden gaziler için Kur-an'ı Kerim okunup dualar edildi.

        15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına İlçe Kaymakamı Mustafa Koç, Belediye Başkan Vekili İbrahim Gümüş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Hakan Doğan, Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Eray Çetin, Jandarma Komutan Vekili Halis Yünkül, Emniyet Müdür Vekili Mustafa Gök, Belde belediye başkanları, kamu kurum müdürleri, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

        (KSM -Y)

        12.07.2017 10:05:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa