Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi'nden "Çevre Bilinçlendirme" Programı

        - Mavi bayraklı plajlarda bilinçlendirme çalışması yapılacak

        (Fotoğraflı)

        Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından 11-20 Temmuz tarihleri arasında Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Erdek ilçelerinde Mavi Bayrağı bulunan ve Mavi Bayrak başvurusu yapan plajlarda "Çevre Bilinçlendirme" programları düzenlenecek.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından 11-20 Temmuz tarihleri arasında Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Erdek ilçelerinde Mavi Bayrak bulunan ve Mavi Bayrak başvurusu yapan plajlarda "Çevre Bilinçlendirme" programları düzenlenecek. 11-12 Temmuz Tarihlerinde Sarımsaklı, 13 Temmuz'da Öğretmenler Plajı, 17 Temmuz'da Akçay, 18 Temmuz'da Altınoluk, 19 Temmuz Zeytinli, 20 temmuz Erdek Ocaklar plajlarında düzenlenecek olan programların akışı ise şu şekilde olacak:11.00 program açılışı. 11-12.00 Plaj halkına etkinlik hakkında bilgi verme ve broşür dağıtımı. 12.00-12.30 Plajda bulunan vatandaşlar ile çöp ve izmarit toplama etkinliği. 12.30-13.30 Tırın içerisinde bulunan plaj kirliliği ile ilgili serginin tanıtımı. 13.30-14.30 Çocukların gözünden Mavi Bayraklı plaj resimleri yarışması ve ödül töreni. 14.30-15.30 Çocuklar ile çuval ve halat çekme yarışması. 15.30-16.30 Plaj halkı ile anket çalışması.

        (OF-

        11.07.2017 10:43:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa