Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davul zurna ekibi, Gürkan'ı karşıladı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Cafer

        EDİRNE (İHA) - 656'ncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali davul zurna ekibi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı belediyeye gelişinde karşılayarak çiçek takdim etti.

        20 davul, 20 zurna ve bir şeften oluşan ekip, sabah saatlerinde belediye önünde haftanın başlaması nedeniyle Kırkpınar nağmelerinden oluşan bir gösteri yaptı. Bu arada belediyeye gelen Başkan Recep Gürkan'ı da karşılayan ekibin şefi Fahrettin Zurnacı, Başkan Gürkan'a çiçek takdim etti.

        Belediye Başkanı Recep Gürkan da davul zurna ekibine teşekkür ederek, "Bugün 656'ncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivalimiz başlıyor. Festivalin başta Edirne olmak üzere bütün Türk milletine, yağlı güreşe hayırlı uğurlu olsun. Sizleri de emekleriniz için şimdiden kutluyorum, kolay gelsin" dedi.

        (AC-SÜ-Y)

        10.07.2017 15:57:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa