Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyon sporcular diktikleri fidanları gözleri gibi bakıyor

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Uluslararası organizasyonlara Trabzon Olimpiyat Hazırlık Merkezinde (TOHM) hazırlanan kupa avcısı sporcular, boş zamanlarını doğayla iç içe geçiriyor.

        Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasının arkasındaki alana geçen ay fidan diken ve aralarında Dünya şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli, Avrupa 2'incisi Merve Ünlü ve Avrupa Kupası 3'üncüsü judocu Kübranur Esir'in de bulunduğu sporcular yoğun antrenman programlarının ardından fırsat buldukça diktikleri fidanlarla ilgileniyor, stres atıyorlar.

        Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, boş zamanlarında sporcuların doğayla baş başa kalarak stres attıklarını belirterek "Yakın gelecekte Avrupa ve Dünya şampiyonalarında, olimpiyatlarda ülkemizin yüz akı olacak olan bu sporcular boş zamanlarda doğayla ilgilenerek stres atıyorlar" dedi.

        Şube Müdürü Yusuf Çebi de "Birbirinden yetenekli bu sporcular Türkiye'nin geleceği. Çok ağır antrenman programları var. Bu ortamda bu tür etkinliklerle uğraşmaları güzel" diye konuştu.

        (BK-ÖS-Y)

        10.07.2017 11:09:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa