Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        07.07.2017'de 7 Şahitli Nikah

        (Fotoğraflı)

        Halit Özdemir

        DENİZLİ (İHA) -Hayatlarının en anlamlı 'evet 'ini özel bir tarihe denk getirmek isteyen çiftler 07.07.2017 için evlendirme memurluklarına akın etti. Bunun yanında 07.07.2017'de 7 şahitli nikah kıyan Nesrin ve Oğuz çifti unutulmaz bir anıya imza attılar.

        Nikah tarihlerini özel günlerde kıydırarak ayrı bir anlam katmak isteyen Oğuz Tuncay ve Nesrin Arslan muhteşem bir nikah töreni ile dünya evine girdiler. Nikah töreninde en ilgi çeken detay ise tarihte olduğu gibi 7 şahit olması oldu.

        Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Unutulması zor rakam olan 07.07.2017 tarihinde evlenmek isteyen çiftimizin nikahlarını kıydık. Nikah töreninde, 7 kişi şahit oldu" dedi. Arslan, Nesrin ve Oğuz Tuncay çiftine aile hayatının önemini anlatarak, "Hayatınızın en önemli imzasını attığınız bu günden sonra sizleri bambaşka bir hayat bekliyor. Vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirerek, birbirinizi üzmeden, ömür boyu mutlu olun gerçekleşen nikâhımız hayırlı olsun" diye konuştu. Başkan Cengiz Arslan, evlenme cüzdanını Nesrin Tuncay'a takdim etti

        Gelin ve damat ise kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

        (HÖ-AA-

        08.07.2017 12:34:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa