Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop İmam Hatip Lisesi inşaatında sona gelindi

        (Fotoğraflı)

        Osman Aksu

        SİNOP (İHA) - Sinop Valisi Hasan İpek, 480 kişilik İmam Hatip Lisesi inşaatının 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetişeceğini söyledi.

        Sinop Valisi Hasan İpek ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkan, 18 derslik ve 300 Kişilik pansiyon kapasiteli Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. Binada yapım çalışmaları sona ererken, yeni eğitim döneminde kapılarını öğrencilere açacak okulda çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı.

        Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sinop Valisi Hasan İpek, "Bulunduğumuz yer Sinop İmam Hatip Lisesi. Lise kısmında okuyan şu anda 380 civarında öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz geçici bir bina da kalıyorlar. 480 kişilik İmam Hatip Lisesi inşaatımız inşallah 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetişecek. Bununla ilgili çalışmalar gayet güzel gidiyor. Hep birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüzle, müteahhitlerimizle birlikte bir inceleme yaptık. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Sinoplulara hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

        (OSM-SLH-

        07.07.2017 14:37:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa