Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kardeş kent belediyesine vidanjör aracı hibe edildi

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın talimatı ile "kardeş kent belediyesi protokolü" bulunan Senirkent Belediyesi'ne vidanjör aracı hibe edildi.

        2015 yılı Ağustos ayında Dinar Belediyesi meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Saffet ve Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelek arasında imzalanan protokol ile Dinar ve Senirkent kardeş kent olmuştu. Başkan Acar'ın talimatı ile kanalizasyon arıza amirliğine yeni videnjör aracı alınmasının ardından eski vidanjör aracı kardeş kent Senirkent Belediyesine verilmesine karar verildi. 03 FD 003 plakalı eski vidanjör aracının bakımı yapılarak Senirkent Belediyesi'nden gelen yetkili personele araç teslimi yapıldı. Belediye Başkanı Saffet Acar'ın da hazır bulunduğu araç teslim programında Kanalizasyon Arıza Amiri Mesut Çetin tarafından vidanjörün kullanımı hakkında personele bilgi verdi. Başkan Acar, vidanjör aracının kardeş kent Senirkent'e ve belediyeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

        (GC-

        06.07.2017 16:10:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa