Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuncelili 2 sporcu Kick Boks'ta Türkiye üçüncüsü oldu

        (Fotoğraflı)

        Ercan Topaç

        TUNCELİ (İHA) - 15 Temmuz Şehitleri Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na Tunceli'den katılan 9 sporcudan 2'si Türkiye üçüncüsü oldu.

        Kick Boks Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Şampiyonası 28 Haziran ile 5 Temmuz tarihleri arasında toplam 2 bin 15 sporcunun katılımıyla Bolu'da gerçekleştirildi. Turnuvaya Tunceli'yi temsilen Güntaş Dersimspor Kulübü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'nden 9 sporcu ve 1 antrenör katıldı. Turnuvada Tunceli sporculardan Azad Mazlum Gökyıldız genç erkekler full kontak 75 kiloda, Erivan Barut ise, genç bayanlar full kontak 48 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

        Kick Boks Antrenörü Gürsel Tayam, sporcularının aldığı başarının son derece önemli olduğunu belirterek, "Katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Amacımız önümüzdeki dönem daha büyük başarılar elde etmek" dedi.

        (ET-AKK-Y)

        06.07.2017 12:44:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa