Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'nın Çavuşköy Mahallesi de doğalgaza kavuştu

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga Belediyesi sınırlarına dahil olan ve ardından yapılan düzenleme ile Biga'nın iki yeni mahallesi haline gelen Yeniceköy ve Çavuşköy'e doğalgaz gelmesi için yapılan girişimler sonuç verdi.

        Önce Yeniceköy Mahallesi doğalgaza kavuşurken, ardından Çavuşköy Mahallesi'nde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları sona erdi. Hattın çekilmesinin ardından Çavuşköy Mahallesi de doğalgaza kavuştu.

        Önümüzde Kış mevsimine doğalgaz ile girecek Çavuşköy'de mutluluk yaşanırken konuyla ilgili açıklama yapan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Doğalgaz firması ile yaptığımız görüşmeler ve Belediye Meclisi'mizin gerçekleştirdiği düzenlemeler neticesinde Kırlar Mevkii ve Yeniceköy Mahallemizin ardından Çavuşköy Mahallemiz de doğalgaza kavuştu. Çavuşköy Mahallemizde ana hat döşendi. Evlere bağlantılar gerçekleştiriliyor. Çavuşköy'de doğalgazın mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyor, çalışmalar sırasında gösterdikleri sabır ve bize olan güvenleri için teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de doğalgaz firmasının yetkililerine etmek istiyorum. Görüşmelerimizde konuştuğumuz süreler içinde işlerini tamamladılar. Bizim için Biga'mızın her mahallesi aynı öneme sahiptir. Hizmet götürme anlamında adaletli olmaya çalışıyoruz. Kentlilerimizin hayatını kolaylaştırmak için Biga Belediyesi'nin tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyoruz. Önümüz aydınlık ve biz daha çok çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        Çavuşköy Mahallesi'nde doğalgazın gelişiyle gerçekleştirilmesi gereken dönüşüm çalışmaları ise devam ediyor.

        (MY-UGR)

        04.07.2017 17:58:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa