Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İGM, Temmuz ayı çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar İl genel Meclisi (İGM) Temmuz ayı çalışmaları, meclis Başkanı Salih Sel başkanlığından gerçekleştirilen ilk oturum ile başladı.

        İGM Temmuz ayı çalışmalarının birinci oturumunda çok sayıda gündem ve gündem dışı madde görüşüldü. Toplantıdan görüşülen ve öne çıkan konu başlıkları ise şunları oldu:

        Merkeze bağlı Bayramgazi Köyü'nde yer alan, taşınmaz üzerinde "Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı" amaçlı olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması konusu görüşülüp ilgili komisyonlara havale edildi.

        İhsaniye ilçesine bağlı Beyköy Köyü sınırları içersinde inşa edilerek işletmeye açılan, Beyköy Göleti ve Sulamasının işletme ve bakım onarım hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla İl Özel İdaresi'ne devredilmesi konusu ilgili komisyona gönderildi.

        İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin ilgili maddesi gereğinde 10 kişilik kadro değişikliği de görüşülerek ilgili komisyona havale edildi.

        (GC-

        03.07.2017 17:22:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa