Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfalılar hafta sonu sosyal tesislere akın etti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Yaz mevsiminin en sıcak günlerini yaşayan Şanlıurfalılar, Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisinde yer alan Cumhuriyet Sosyal tesislerine, SUKAY ve Bozova Çatak tesislerine akın etti.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Daha Yeşil ve Yaşanılabilir Bir Şanlıurfa' hedefiyle yaptığı Sosyal tesisleri, GAP Vadisinde yer alan Cumhuriyet Sosyal tesislerine, SUKAY ve Bozova Çatak tesislerinde hafta sonu tatilini geçiren Şanlıurfalılar parklarda piknik yaptı, çocuklar ise oyun gruplarında doyasıya eğlendi.

        Sıcak havadan bunalan vatandaşlar SUKAY Merkezinde suyla buluşup farklı bir heyecan yaşarken, Bozova Çatak tesislerinde ise güvenli alanlarda suya girerek serinlediler. Cumhuriyet tesislerinde aileler piknik yaparken çocuklar ise birbirinden farklı oyun gruplarında eğlendiler.

        Çocukları ile birlikte güzel vakit geçiren vatandaşlar, Şanlıurfa'da yeşil alanlara yönelik uygulamaları takdirle karşıladıklarını söylediler.

        (AK-OE-Y)

        03.07.2017 12:29:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa