Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunceli'ye bin tonluk yeni su deposu

        (Fotoğraflı)

        Ercan Topaç

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli Belediyesi tarafından yapılan bin tonluk yeni su deposu faaliyete geçirildi.

        Tunceli Belediyesi, 250 tonluk eski su deposunun yetersiz gelmesi ve su kaybına neden olması nedeniyle 2016 yılında bin tonluk yeni su deposu yapımına başladı. Bu yıl bitirilen su deposu faaliyete geçirildi. Merkez Esentepe Mahallesi'ndeki eski su deposunun yetersiz olduğunu belirten Tunceli Belediye Başkan Vekili Muzaffer Arslan, "Deponun yetersizliğinin yanında bir mahalleyi besleyecek kadar su da boşa gidiyordu. 2016 yılında yapımına başlanan depo bitirilerek bağlantıları yapıldı. Ana depoya tüm kaynaklardan su verilmeye başlandı. Yeni deponun bağlantılarının yapılması nedeniyle zaman zaman su kesintisi yapılmak zorunda kalındı. Ancak birkaç saat içinde kentteki su akışı da normale dönecek" dedi.

        Ana deponun tüm mahallelerle bağlantısının bulunduğunu ifade eden Arslan, deponun standartlara uygun ve modern şekilde yapıldığını söyledi.

        (ET-CK-Y)

        02.07.2017 12:37:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa