Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Depremzede öğrenciler Başhekim Dost'tu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından 2016-2017 eğitim öğretim yılını tamamlayıp, yaz tatiline giren öğrenciler Kahta'ya misafir oldu.

        Ziyaret kapsamında Kahta Devlet Hastanesine gelen depremzede öğrenciler, Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost'u makamında ziyaret etti. Depremzede çocuklarla yakından ilgilenen Dost, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

        Öğretmenlerin de yer aldığı ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Dost, "Hem Samsat'a hem de Adıyaman'a tekrardan büyük geçmiş olsun. Allah bu gibi afetleri bir daha göstermesin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm Dünya'da olduğu gibi Samsat'ta da çok hızlı bir şekilde yaraları sardı. Allah en kısa zamanda tekrardan daha güzel evlerde de oturmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

        Başhekim Dost, ziyaret sonrası depremzede çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (HT-AHM)

        01.07.2017 16:42:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa