Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tutak'ta yol ve kaldırım çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        Kenan Çakır

        AĞRI (İHA) - Tutak İlçe Merkezindeki kazı çalışmalarının ardından yol ve kaldırım çalışmaları başlatıldı.

        Tutak Belediyesine bağlı ekipler İlçe merkezi ve mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor. Tutak Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesince ilk etapta köprüden başlayıp, Cumhuriyet Caddesi İstikametinden devam ederek, Merkez Sağlık Ocağına kadar olan kısmı, belli aralıklarla asfalt yapılacak. Yenilenen yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat nefes aldırırken, Tutak'ın gelişimine de katkı sağlayacağı belirtildi.

        Tutak İlçesini daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmeye çalıştıklarını ifade eden Tutak Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan V. Erkan İsa Erat, Tutak ilçesinin daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi amaçlayarak, çalışmaların titizlikle devam edeceğini ifade etti.

        (KÇ-AT-Y)

        01.07.2017 16:34:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa