Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aşağı Karacasulular Sereklik Yaylası'nda buluştular

        (Fotoğraflı)

        Dursun Murat Aydın

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'un Olur İlçesine bağlı Aşağı Karacasu köylüleri piknik gününde Sereklik yaylasında buluştular.

        Görsel güzellikleriyle görenleri büyüleyen Sereklik Yaylasına çıkan Aşağı Karacasulular, cağ kebapları hazırladılar semaverler yaktılar türkülerle halay çekip doğanın keyfini çıkardılar.

        Aşağı Karacasu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Talip Akçay, "Burası bizim köyümüzün Sereklik mezrası doğa güzelliği mükemmel buz gibi suları orman içerisinde adeta cennetten bir köşe sanki. Köylülerimiz buraya gelmeye can atıyorlar. Burada piknik yapmak her şeye değer. Bu piknik günümüze katılım çok kalabalık oluyordu fakat bayram tatili kısa olduğu için bu sene katılım az oldu. Ama yine de Bursa, Ankara, İstanbul ve İzmir'den katılımlar oldu, bu da bizi son derece memnun etti" dedi.

        Aşağı Karacasu köyünden Öğretmen Rüveyda Dinç Kaman ise, "Aşağı Karacasu Köy Derneğinin düzenlediği Sereklik Piknik günündeyiz. Ben bu piknik gününe büyük bir özlemle geldim, ben gerçekten de doğup büyüdüğümüz yerler buralar. Duygularla beslendiğimiz yerler. Türkiye'nin dört bir yanından oluk oluk bizler geldik. Hiç kimse kimseyi buralarda yalnız bırakmadı, birlik beraberliğimiz bu şekilde sergilemek istedik. Rabbim bütün Türkiye'ye Birlik beraberlik nasip etsin" dedi.

        (DMA-AT-Y)

        01.07.2017 12:44:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa