Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da 22 branşta sporcu yetişecek

        (Fotoğraflı)

        Aykut Yeniçağ

        MANİSA (İHA) - Manisa'da Spor Genel Müdürlüğü'nün 79. kuruluş yıl dönümünde Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 22 branşta spor merkezleri açıldı.

        Spor Genel Müdürlüğü'nün 79. kuruluş yıl dönümü Manisa Atatürk Spor Salonunda düzenlenen törenle kutlandı. Manisa'da düzenlenen törenle birlikte Manisa il genelinde 22 branşta açılan spor merkezleriyle yeni sporcular yetiştirilecek. Kuruluş yıl dönümünde konuşan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı, "5-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu altyapısı oluşturmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla, 81 il merkezi ve ilçelerimizde her yıl uygulanan İl Spor Merkezleri, bu yıl da 22 branşta ilimizde açılmıştır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, merkez ve ilçelerdeki tüm öğrencilerimizi sportif faaliyetlere dahil etmek için çalışmaktayız. Bu kapsamda, il merkezi ve ilçelerdeki tüm öğrencilere ulaşmayı ve kayıtlı sporcu sayısını artırmayı hedefliyoruz. Bugün itibariyle, kurslarımıza yapılan kayıt başvurusu il ve ilçelerimizde şu anda 1.500 sporcuyu aşmıştır. İl Spor Merkezlerinin yanı sıra Çocuk Koruma Kanunu ve Bağımlılıkla mücadele kapsamında öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak topluma faydalı bireyler olmaları için, Manisamızdaki kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içinde tüm gençlerimizin spor yapması için projelerimiz devam etmektedir" dedi.

        Tokmakçı'nın konuşmasının ardından Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı okçuluk-atıcılık, güreş ve cimnastik sporcuları tarafından gösteri yapıldı. Sporcuların gösterileri izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

        (AY-Y)

        29.06.2017 12:21:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa