Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kılıç, Çatlılar Derneğini misafir etti

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Çat Belediyesi, İstanbul Büyükçekmece Çatlılar Derneği yöneticileri ve üyelerini "Sıla-i Rahim" programı kapsamında Çat'da misafir etti.

        "Sıla-i Rahim" programı kapsamında Erzurum'a gelenlerin çoğunun Çat ilçesinden olması, Çat'da yapılan programı daha da anlamlı kıldı.

        Program kapsamında İstanbul Büyükçekmece Çatlılar Derneği yöneticileri ve üyelerini program kapsamımda misafir eden Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, kendisini ziyaret eden dernek yöneticileri ve üyelerinin hepsini kendisinin birer akrabası olarak gördüğünü ifade etti. Her zaman Çatlıların yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini kaydeden Kılıç, "Hemşehrilerimizi baba ocaklarında birlik ve beraberlik içerisinde görmekten ziyadesiyle mutlu oldum. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu hiç bir zaman bozulmaz. Çat Belediyemizin kapıları tüm Çatlılara sonuna kadar açıktır. İnşallah biz de bu havayı korumak ve daha çok geliştirmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

        (ERZ-AA-Y)

        29.06.2017 08:53:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa