Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, CHP Milletvekili Purçu'yu ağırladı

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye'nin ilk Roman milletvekili olan CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'yu makamında ağırladı.

        CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Ankara Romanları Atık Dönüşüm İşçileri Derneği (ARADİ) Başkanı Hüseyin Üstüntaş ve yönetiminin de bulunduğu ziyarette, merkezi Yenimahalle'de olan derneğin çalışmaları ve projeleri konuşuldu. Yenimahalle'de yaşayan Roman vatandaşların ilçede yaşamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve dernek yönetimi, Yaşar'ın örnek projelerinden ve hizmetlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Purçu, "Roman vatandaşlarımız için kurulmuş sivil toplum kuruluşları ile birlikte daha iyisini nasıl yapabiliriz diye bir araya geliyoruz. Yenimahalle Belediye Başkanı olarak sizin de STK'lara vermiş olduğu destekler takdire şayan. Teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        "Kimseyi ötekileştirmedim"

        "Bana oy veren vermeyen her yurttaşımıza eşit hizmet götürüyorum, kimseyi ayırt etmiyorum" diyen Yaşar ise, "Hiçbir zaman insanların diline, dinine, ırkına bakmadım. Herkesi kucaklamaya çalıştım. Kimseyi ötekileştirmedim. Bana oy verene de vermeyene de aynı şartlarda hizmet götürdüm. Benim hedefim Yenimahalle'nin her noktasının modern ve güzel olması. Biz herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle yaratmak için çalışıyoruz. Roman vatandaşlarımızın şartlarını iyileştirmek için de elimizden gelen desteği vermeye hazırım, yanınızdayım" diye konuştu.

        (UKY-Y)

        28.06.2017 11:58:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa