Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Demirtaş, valilik personeliyle bayramlaştı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bayram tatilinin sona erdiği ilk mesai gününde valilik personeliyle bayramlaştı.

        Valilik'te düzenlenen bayramlaşma törenine vali yardımcıları, il müdürleri ve müdür yardımcıları ile valilik bünyesindeki birimlerde görev yapan kamu çalışanları katıldı.

        Valilik çalışanlarının ellerini tek tek sıkarak bayramlarını kutlayan Vali Demirtaş, vatandaşlara yönelik en iyi ve kaliteli kamu hizmetlerinin verilmesinde birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirttiği personele görevlerinde başarılar diledi.

        Vali Demirtaş, Ramazan Bayramı süresince görev yapan jandarma, emniyet, zabıta ve itfaiye personeli ile Huzurevi'nde barınan yaşlılar ile Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar ile şehitlik ziyaretinde şehit aileleri ve yakınlarıyla bir araya gelmişti.

        (ELF-Y)

        28.06.2017 11:51:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa