Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari 12 Dev Adam Basketbol Okulundan bir başarı daha

        (Fotoğraflı)

        HAKKARİ (İHA) - Türkiye Basketbol Federasyonu Hakkari İl Temsilcisi Yakup Aktaş, iki oyuncusunun Doğa Koleji Basketbol Takımında oynamaları karşılığında tam burslu eğitim teklifi aldığını söyledi.

        Açıklamalarda bulunan Aktaş, mayıs ayında Bodrum'da yapılan 12 DABO Basketbol Okulları Türkiye Finallerine seçilerek şampiyonaya çağrılan Hakkarili oyunculardan Mustafa Ali Mutlu ile Beytullah Korkmaz'ın göstermiş oldukları yüksek performans ve etkileyici oyunları sonunda Doğa Koleji Basketbol Takımında oynamaları karşılığında tam burslu eğitim teklifi aldığını belirtti. Yakup Aktaş, 12 Dev Adam Basketbol Okulu yaz dönemi çalışmaları için yeni öğrencilerin alınacağı ve alınacak öğrenci sayısının sınırlı olduğunu kaydederek, kayıt yapmayı düşünen velilerin bir an önce başvurularını yapmalarını istedi.

        (FT-MSA-Y)

        28.06.2017 10:46:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa