Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağcılarlı izciler Bolu Aladağ'da kamp yapacak

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Bağcılar Belediyesinin İzci Kampı bu yıl Bolu Aladağ'da düzenlenecek.

        Bağcılar Belediyesinin geleneksel hale gelen İzci Kampı, bu yıl ilk olarak Bolu Aladağ'da düzenlenecek. 10 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak İzcilik Kampı'na 11 ile 15 yaş arasındaki bin öğrenci katılacak. Kamp, birer haftalık periyotlarla gerçekleştirilecek. İzci liderleri eşliğinde eğitime tabi tutulacak izciler, dere yürüyüşü, okçuluk, paintball, duvar tırmanışı, ip aktiviteleri, tracking, drama çalışmaları, izcilik teorik ve teknik bilgileri, amatör telsiz kullanımı, ebru çalışması ve benzeri toplam 60 aktiviteye katılacak. Erkek ve kızlar grubu olarak düzenlenen kamp, 18 Ağustos'ta tamamlanacak. Kampa Azerbaycan, Gürcistan, Lübnan, Filistin, Suriye olmak üzere yurt dışından da katılım olacak.

        "İzci kamplarımız yoğun ilgi görüyor"

        Bu yılki İzci Kampı'nı Bolu Aladağ'da düzenleyeceklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, izciliğin gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişiminin yanı sıra liderlik ruhunun gelişmesine de katkı sağladığını vurguladı. Çağırıcı, "Yaptığımız çalışmalarla çocuklarımızı emin adımlarla geleceğe hazırlıyoruz. Uzman öğretmenlerimiz çocuklarımıza gelecek yaşamlarında çok faydalı olacak bilgiler veriyor" şeklinde konuştu.

        (HK-CC-Y)

        27.06.2017 14:00:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa