Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akgün, Ukrayna'da Kongre İzleme Toplantısı'na katıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Avrupa Konseyi, Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nin Ukrayna'da gerçekleşen toplantılarında Türkiye'yi temsil ediyor.

        Avrupa Konseyi, Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nde Türkiye Milli Delegasyon üyesi olarak görev yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kongrenin Ekim ayı içerisinde gerçekleşecek olağan genel kurulu öncesinde Ukrayna'nın Kharkiv'de kentinde düzenlenen Kongre İzleme Toplantısı'na katıldı.

        Türkiye için önemli konular tartışılacak

        Toplantının gündem maddeleri arasında Türkiye'yi ilgilendiren önemli konularda bulunuyor. Türkiye dahil 47 üye ülkede Avrupa Yele Yönetimler Özerklik Şartı'nın uygulanmasına yönelik çalışma raporu da görüşülecek. Buradan çıkacak sonuçlar Ekim ayındaki genel kurulda masaya yatırılarak tartışılacak.

        (HK-HA-Y)

        27.06.2017 12:13:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa