Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran'dan 'huzur' teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Belediye Başkanı İsmail Baran, görev başındaki emniyet ve jandarma personeliyle bayramlaştı.

        Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve beraberindeki protokol üyeleri, Kent Bayramlaşması sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti, görevi başındaki personelle bayramlaştı. Protokolün ilk adresi Tütünçiftlik Polis Merkezi oldu. Başkan İsmail Baran, görevi başındaki personele teşekkür ederek, "Hepiniz bizler için görevinizin başındasınız. Huzuru sağlıyorsunuz" dedi.

        İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın da ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Protokol üyeleri daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na gitti. Askerlerle tek tek tokalaşan protokol üyeleri, bayramlarını kutladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Hem askerimiz hem de polisimiz bayramda vatandaşlarımızın huzuru için görevinin başında. Gerçekten kutsal bir görev üstleniyorlar. Hepsine tekrar, canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (MG-İÇ)

        25.06.2017 17:41:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa