Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atilla, Evinde Vatandaşlarla Bayramlaştı

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Seydo Atilla Mahallesinde bulunan evinde vatandaşlarla bayramlaştı.

        Her yıl olduğu gibi bu bayramda Belediye Başkanı Menderes Atilla, kendisini ziyarete gelen vatandaşları evinde ağırladı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Atilla, çocuklara da harçlık verdi. Binlerce vatandaşı evinde ağırlayıp misafir eden Atilla, yaşlı vatandaşlarla da özel ilgilendi. Bayramlaşmaya gelen misafirlere şeker ve kolonya ikram edilirken yemek vaktinde ise binlerce kişiye yemek ikramında bulunuldu.

        Menderes Atilla, yaptığı açıklamada her yıl olduğu gibi bu bayramda da vatandaşları evinde ağırladığını söyledi. Bayramların paylaşma, sevgi ve muhabbetin arttığı özel günler olduğunu belirten Atilla, "Her yıl evimizde vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Onlarla sohbet etmek imkanı buluyoruz. Bayramlar sevgi ve muhabbetin arttığı, dostlukların pekiştiği özel günlerdir. Biz de bayramları mümkün olduğunca vatandaşlarımızla geçirmeye gayret ediyoruz" diye konuştu.

        (UK-LO-Y)

        25.06.2017 17:01:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa