Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirkol, hasta yakınları için yapılan tesisin inşaatını inceledi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bahçesine hasta yakınlarının vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yapımı süren misafirhane inşaatında incelemelerde bulundu.

        Çalışmalarla ilgili bilgiler alan Demirkol, "Hasta yakınlarının rahat etmeleri için sağlıklı bir ortamda hastalarına refakat etmeleri için burada bir konaklama merkezi yapıyoruz" dedi.

        Haliliye Belediyesi tarafından Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde bulunan Araştırma ve Uygulama Hastanesi bahçesine hasta yakınlarının kullanımı için başlatılan misafirhane inşaatı sürüyor. Bay ve bayan için iki ayrı bölümden oluşan misafirhane içerisinde, vatandaşların kullanımları için lavabo, dinlenme ve duş alanları yer alacak. Fevzi Demirkol da, beraberinde teknik heyetle birlikte yapımı süren misafirhane inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmalarıyla ilgili teknik heyetten bilgiler alan Başkan Demirkol, misafirhane inşaatında çalışan işçilerle de görüştü.

        İnşaat çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Demirkol, "Ramazan Ayının son gününde Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret ettik. İl dışından, gerek ilçe dışından, gerekse kırsal mahallelerden gelen vatandaşlarımızın, hastalarımızın, hasta yakınlarının rahat etmeleri için sağlıklı bir ortamda hastalarına refakat etmeleri için burada bir konaklama merkezi yapıyoruz. İnşaatımız son aşamaya gelmiştir. Kısa süre sonrasında faaliyete geçecektir. Buradaki hasta yakınlarının rahatı ve huzuru, hastalarıyla rahat ilgilenmeleri için tesis yapıyoruz. Bu tesisimiz inşallah, hasta yakınlarının rahat etmesinde faydalı olur" dedi.

        (AK-LO-Y)

        25.06.2017 12:30:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa