Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas'ta yol kontrolünde termostan esrar çıktı

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Purma

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Milas ilçesinde Ramazan Bayramı'nın güvenli ve huzurlu geçmesi için kentin İzmir yönündeki girişinde bulunan polis kontrol noktasında da denetimler sıkılaştırıldı. Bu kapsamda Milas KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta termostan esrar çıktı.

        Milas'ta vatandaşın huzuru ve Ramazan Bayramı'nın güvenli geçmesi için polis ekipleri tarafından denetimler arttırıldı. Bu kapsamda kentin İzmir yönündeki girişinde bulunan polis kontrol noktasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği ekipleri tarafından uygulama yapıldı.

        Uygulama sırasında Milas KOM Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine bir araç durduruldu. Durdurulan aracın sürücüsü S.K.'nın davranışlarından şüphelenen ekipler araç içerisinde detaylı arama yaparken, kahve termosu içerisine gizlemiş yaklaşık 150 gram esrar ele geçirildi.

        Araç sürücüsü S.K. daha sonra Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek hakkında işlem yapıldı.

        (ÇP-İK)

        25.06.2017 02:23:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa